Uitslag Prijsvraag!! En de winnaar is…….?

Een tweetal weken geleden heb ik hier gevraagd of er suggesties waren om een leuke naam voor onze camper te bedenken. Tja…ik weet het; het klinkt vreselijk burgerlijk en truttig, maar het lijkt ons gewoon leuk om die gekozen naam op ons huis op wielen te zien staan. We irriteren ons er zelf ook altijd aan als je die termen op camper ziet staan van: Krekwakwou, Wheelie, Ons Stulpje en ga zo maar door.

Dit soort namen waren wij niet naar op zoek. Nee, wij wilden toch wel een naam die uniek is, toch klasse uitstraalt en ook te herleiden is naar ons als eigenaar van dit florissante hok!

Jullie merken het….ik bouw de spanning op naar de climax (en hoor Mir zeggen; deed je dat thuis maar eens….;-), en wil eerst voordat ik de winnaar bekend maak, iedereen bedanken die er de moeite voor genomen hebben om erover na te denken en ook daadwerkelijk met namen kwamen. Er zaten er een aantal bruikbare bij, maar op basis van de criteria die we eerder gesteld hebben, vonden we de uiteindelijke winnaar toch iets meer hebben.

Wel….hier komt ie dan! De naam van ons vehicle ( ik hoor het de winnaar zeggen; vehicle…zoals hij dat alleen maar kan! Zoals ook uit zijn mond het woord “Ridicuul” eruit komt als woordvirtuoos. Het is een bijzonder kind…dat is het!

Maar goed; de naam van onze Eura Mobil 680 camper wordt:

“Lambortinki”

Bijna klinkend als en in het lettertype van het italiaanse raspaardje “Lamborghini”, maar toch duidelijk verwijzend naar ons familienaam Lammertink. Wij voegen er dan ook nog ons eigen familiewapen bij en klaar is Kees! Een Lambortinki zie je niet zoveel; uniek dus!!

Rene Boerebach, want dat is de geestelijke vader van deze merknaam, is de winnaar van onze prijsvraag en kan op korte termijn zijn prijs tegemoet zien (Hoppe toch, Rene?)

En wij? In het voorjaar zullen wij kleine logootjes bij de buitendeuren plaatsen en op achterzijde van de camper in een groter lettertype de Lambortinki-logo’s laten zien. We kunnen niet wachten!

Tot slot nogmaals iedereen bedankt voor alle geopteerde namen!

Gepubliceerd door martin&miriam

Getrouwd, woonachtig in Lelystad, beiden zelfstandig ondernemer, camper, motor, reizen, koken, muziek, liefde voor ons huis en tuin, eigenaar van Joep onze ruwharige dwergteckel.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: