In de Verte!!

Wegens een lekker lang Paasweekend zijn we vanmorgen vroeg op weg gegaan met onze Lambortinki richting…..tja, waar gaan we heen? Als je naar het weer en de verwachting daaromtrent kijkt, konden we niet naar het Teutoberger Wald in Duitsland. Daar vroor het ’s nachts nog en overdag een povere 7 graden. De Eifel dan? Daar viel weer wat meer regen dan wenselijk is…Ardennen idem dito… Wat blijkt? In ons eigen geliefde Nederland was het beste weer te verwachten. Limburg daarin de beste vooruitzichten, dus op naar onze bourgondische, zuidelijke provincie.

Mir had de medewerkers van Gloss Haar Studio op goede vrijdag vrij gegeven, dus die was in een goede bui! Aangezien mijn opdrachtgevers allemaal ook vrij waren, kon ik ook met een gerust hart op pad.

Daarom vanmorgen dus vroeg vertrokken richting het zuiden. Bijna geen verkeer op de weg, maar toch besloten we om vanaf Eemnes binnendoor te rijden. We vinden het super leuk om binnendoor te rijden met de Lambortinki; je ziet meer, minder last van de wind en het gaat allemaal wat gemoedelijker onderweg. Heerlijk tuffend door het prachtige landje waarin we wonen (maar realiseren wij ons dat altijd wel??), besloten we om bij Ede even te stoppen op een parkeerplaats aan een prachtig heideveld. Allemaal kitevliegers bezig om hun vaardigheden te verbeteren. Ook de luchtmacht was daar bezig om een dropping te oefenen met een Chinook…chenook…shjinook….wel; zo’n prachtige helicopter! Tafereeltje aanschouwd tijdens een verse jus en broodje en toen weer op pad.

C360_2015-04-03-10-40-54-200_resized

Uiteindelijk doorgereden naar Grubbenvorst en daar pontje genomen om door te rijden naar Camperplaats In de Verte in Lottum. Daar hadden we goede berichten van vernomen en ook op het camperforum niets dan of over deze pleisterplaats voor campers. Daar aangekomen was er ook niets van gelogen. Wat een superplek! Schone sanitair voorzieningen (die we niet nodig hebben), tappunt schoon water, stortput vuilwater en chemisch toilet en overzichtelijke veldjes en plaatsen voor de campers. Ook elektra aanwezig, dus van alle gemakken voorzien.

C360_2015-04-03-13-30-27-039_resized

De bonus van vanmiddag was dat we na aankomst en camper te hebben geinstalleerd, heerlijk in onze nieuwe klapstoelen hebben gelegen en een tukkie gedaan! Heeeeerlijk! Daar waren we wel aan toe na al die regen en storm van de laatste dagen.

IMG-20150403-WA0003_resized

 

Nu lekker na het avondeten dit blog schrijven en Mir aan het lezen. Alhoewel ze lichtelijk geirriteerd is van het tikken op het toetsenbord, concentreerd ze zich toch heel goed op haar boek. Zoooo trots op haar!

Morgen weten we nog niet of we blijven staan of dat we verkassen naar een camperplaats midden in Maasduinen, een natuurgebied midden in bossen, duinen, heide, water en rust! We laten het jullie weten! Wij chillen nog even gezellig samen in ons 2e huis op wielen voordat we gaan slapen!

C360_2015-04-03-19-18-05-994_resized

Gepubliceerd door martin&miriam

Getrouwd, woonachtig in Lelystad, beiden zelfstandig ondernemer, camper, motor, reizen, koken, muziek, liefde voor ons huis en tuin, eigenaar van Joep onze ruwharige dwergteckel.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

 1. Nou word het toch nog gezellig ! In de Verte is ook onze favoriet gaan we vaak naar toe en blijven daar meestal een paar dagen heerlijk wandelen
  en gezellig naar Horst met de brommer om wat te winkelen en wat te eten. Vlak bij de Hertog Jan brouwerij zeker een aanrader !!
  Nou geniet er van gaan wij het ook doen .
  Gr Kees en Jose

  Like

  1. Ik dacht het mij te herinneren dat jullie daar eind vorig jaar een keer hebben gestaan. Nou….kan mij goed voorstellen dat jullie het als een favoriet beschouwen. Wij vonden het ook erg mooi en leuk daar. Vanmorgen zijn we weer stukje verder gereden. Nu staan we op camperplaats Bos en Heide in Nieuw Bergen. Ook erg mooie plek en meteen prachtig nationaal park Maasduinen inlopen. Geweldig. Zal vanavond blog plaatsen op Camperjoy.

   Like

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: