Zon-dag aan de Mookerplassen in Plasmolen

We waren erg vroeg wakker vanmorgen en in de camper was het berekoud. De dakvensters waren bevroren, het grasveld was wit uitgeslagen en er kwamen dampen uit onze monden. Dit keer geen “ik heb mijn tanden nog niet gepoetst”-dampen, maar koude condens dampen. Wie gaat er als eerst uit bed om de kachel te ontsteken? Uiteindelijk ben ik er maar uitgegaan en de ruimte was in no time opgewarmd. Behaaglijk aan de tafel je eerste bakkie koffie doen en daarna jezelf lekker douchen en klaar maken voor weer een mooie dag. De verwachtingen zijn goed, dus we hadden besloten om door te rijden, of anders gezegd; terug te rijden, richting Nijmegen. Nadat we de camperplaats hadden afgerekend, zijn we omstreeks 9.30 uur het terrein afgereden richting Nijmegen.

Onderweg werd het weer steeds mooier en zonniger. We wilden eerst doorrijden naar de Hoge Veluwe, maar opeens zag Miriam een prachtige jachthaven met camperplaats en camping. Eldorado in Plasmolen. Nou…een Eldorado was het echt! Wat een prachtige plek om te staan. Direct aan het water, uitzicht over de jachthavens en over de plassen. Bootjes vlak voorbij varend en iedereen vriendelijk groetend.

20150405_104453_resized 20150405_123034_resized

Het weer was zo mooi, dat we de stoelen en tafel buiten hebben gezet en uiteindelijk de gehele dag liggen zonnen, slapen, drinken, hapje, slapen, etc. Super genoten van elkaar en van de omgeving. Aan het einde van de middag waren we allebei enorm verbrand in ons gezicht. Deed wel beetje pijn aan de knijter…

20150405_122950_resized 20150405_123051_resized

Aangezien ons proviand tot een ondermaats minimum was geslonken, maar besloten om uit eten te gaan bij het gezellige restaurant tegenover onze camperplaats, aan de andere kant van de brug. Daar heerlijk gegeten en ook weer mensen gesproken over de omgeving. Echt een aanrader voor iedereen om in deze omgeving te vertoeven. Wandelen, fietsen, varen, motorrijden, recreeren aan het water; alles is mogelijk in deze mooie ambiance!

20150405_203556_resized

Als afsluiting van weer een superdag, nu in camper mok thee drinken, beetje bloggen en zometeen weer naar ons mandje. Wat zullen we slapen!

Gepubliceerd door martin&miriam

Getrouwd, woonachtig in Lelystad, beiden zelfstandig ondernemer, camper, motor, reizen, koken, muziek, liefde voor ons huis en tuin, eigenaar van Joep onze ruwharige dwergteckel.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: