Lambortinki 2.0: Burstner Nexxo 728G (Bouwjaar 2014)

Onze 2e en onlangs aangekochte camper is een Burstner Nexxo I728G, geïmporteerd uit Duitsland en heeft als 1e toelatingsdatum aldaar 5 juni 2014. In december 2018 hebben wij deze Burstner in ons bezit gekregen.

Het onderstel van de camper is een Fiat Ducato, 2.3 Multi-jet met 130 Pk onder de motorkap. De camper heeft een enkele achteras en staat op een Maxi Alko chassis.

Aan boord hebben wij: 110 liter schoonwatertank,m 100 liter vuilwatertank, 2x 80 Amp huishoudaccu’s, 1400W zuivere sinus omvormer, 2x zonnepanelen, achteruitkijkcamera, een Zenec Entertainment-system, inclusief Camper-navigatiesysteem, Truma Comfort verwarming in opbouw, inclusief 10 liter boiler, 2x pilotenstoel, bankje, extra stoel, leren bekleding en achteruitrijcamera. Grote garage met daarboven een slaapkamer met 2 enkele bedden met gekoppeld bovenstuk. Toilet en wastafel in aparte badkamer en separate douchecabine tegenover de badkamer. Voor de donkere en koude avonden hebben wij 2x LED-TV aan boord met automatische schotel, merk Crystop Autosat Light decoder en 65cm schotel. Decoder is van het merk SAB en Canal Digitaal als provider van het TV signaal.

2 draaibare stoelen, 2-persoons bank en enkele zitting in woongedeelte
2 enkele lengtebedden achterin
Badkamer met wastafel en toilet, met overkant tevens aparte douchecabine

Aan de buitenzijde van de camper hebben we nog een 220V aansluiting, TV kabelaansluiting, gasaansluiting, buitendouche en gasaansluiting tot onze beschikking.

De garage kunnen we niet gebruiken voor onze 2 Amslod e-bikes, aangezien dit voor ons niet praktisch is om deze te bevestigen. Daarom nu een nieuw Memo Europe M-star E-bike achterop geplaatst.

Destijds, bij onze eerste camper hadden we een prijsvraag uitgeschreven om een mooie naam voor onze camper te bedenken. Dat is toen de Lambortinki geworden. Aangezien we deze naam zo leuk vinden, hebben we besloten dat onze Burstner nu ook als de Lambortinki 2.0 door het leven gaat.

Onthulling stickering Lambortinki 2.0

%d bloggers liken dit: