Over Miriam, Martin & Joep

Wij zijn Martin en Miriam Lammertink, woonachtig in Lelystad en sinds 1989 samen een setje. Getrouwd in 1991 en nog steeds happy met elkaar (zolang ik doe wat Miriam zeg…;-). Jammer genoeg geen kinderen, maar dat is geen trauma, want het biedt ook weer andere mogelijkheden en vrijheden. Beiden zijn we zelfstandig ondernemer; Miriam heeft een eigen kapsalon en Martin heeft een interim- en projectmanagementbureau. Onze hobby’s zijn vooral samen reizen, gezellig met vrienden om tafel om lekker te eten, koken, lachen, drinken, nog meer drinken…voor mij komen daarbij ook nog motorrijden, voetbal en tafeltennis bij. Miriam haar hobby’s zijn haar huis, tuinieren, fotografie, winkelen, koken en gezelligheid in zijn algemeenheid. Nadat we jaren een caravan hebben gehad, zijn we daar 10 jaar geleden mee gestopt en zijn andere mooie verre reizen gaan maken. Maar na al die jaren vooral met vliegtuig en auto te hebben gereisd, hebben we ook 2x 4 weken een camper gehuurd in Amerika. Samen zijn we zo blij met onze camperervaringen in USA in 2006 en 2010), dat we jaren gedroomd hebben om eigen camper te kopen. Dat is nu dus een feit geworden en we zijn erg blij ermee! De komende jaren staat de camper bij ons centraal en willen we vooral Engeland, Schotland, Noorwegen, Zweden, Duitsland en Oostenrijk eens nader bekijken. De eerste korte reizen hebben we inmiddels erop zitten en deze zijn supergoed bevallen. Smaakt naar meer dus…..

Inmiddels hebben wij, na 6 jaar een camper te hebben gehad, weer een caravan gekocht. We hebben intens genoten van onze camper, maar we mistten toch te vaak de auto bij ons. De actieradius met de fiets rondom de camper was te beperkt om veel te kunnen zien. Daarnaast was ook onze camper te groot om even een dorpje in te rijden. Nu, met de cabrio en caravan, zien wij veel meer van de omgeving en staan we ook een dag of twee langer op een lpek hierdoor. Geeft ook meer rust. Zowel de camper als caravan hebben voor- en nadelen, maar we denken dat de caravan de komende jaren beter bij ons past.

Bretagne September 2019

En dan hebben we nog sinds kort onze nieuwe reisgezel voor te stellen aan jullie:

Onze Joep!

Joep is ruwharige dwergteckel van inmiddels ruim 3,5 jaar oud! Het is een volras en zijn ouders zijn van goede komaf om het zomaar te stellen. Joep is vanaf 28 juli 2017 bij ons komen wonen en heeft inmiddels op social media zijn furore gemaakt door zijn prachtige, lieve, trouwe blik en voorkomen. Joep heeft ook op Instagram zijn eigen JoepTjoep account (@JoepTjoep05062017) Wij zijn helemaal blij met hem en totaal overweldigd door zijn liefde, humor, vriendschap en zijn eigenwijze karakter. Nooit geweten dat het hebben van zo’n maatje zo leuk zou zijn!! We hebben hem veel liefde, warmte en aandacht te bieden, maar dat maakt ons nog niet de beste opvoeders. We gaan ons best doen! Wat we wel besloten hebben is dat onze Joep waar we ook gaan, zoveel mogelijk ons terzijde staat. De reizen die we met onze Lambortinki gaan maken, is hij van de partij! Ons huis en camper is eveneens nu ingericht om onze viervoeter het comfort te bieden die hij mag verwachten. Hij krijgt een eigen riante mand in de caravan om comfortabel te liggen. Ook hebben wij op onze e-bike een lekkere mand geregeld, zodat hij ook met fiets-ritjes meegaat. We hebben er ontzettend zin in en we hopen dat de komende jaren onze Joep alles mee mag maken….wat n hondenleven zal hij hebben!

Dit was Joep toen hij bij ons binnenkwam, 8 weken oud:

En dit is Joep nu, inmiddels ruim 3,5 jaar oud:

Dit is Joep in onze keuken. Maart 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: