Plannen maken

De feestdagen zijn weer achter de rug en inmiddels zijn we samen weer  een week aan het werk. Na de jaarlijkse recepties, handjes schudden, wangen kussen en alle kerstavonturen van een ieder aan te hebben gehoord, zitten we nu aan onze eettafel met allerlei boekjes en gidsen. Vanzelfsprekend met een wijntje en een biertje erbij. Want aan voornemens doen we ook niet! Dat was namelijk een voornemen van ons…

Met de reisgidsen en boekjes voor ons, zijn we al weer aan het mijmeren wat we dit seizoen gaan doen met onze Lambortinki. We missen ons tweede huis, wetende dat hij lekker warm, droog en stofvrij in een stalling staat. Miriam zit zich al helemaal te verkneuteren over de schoonmaak die jaarlijks plaatsvindt als de camper voor onze deur staat. We gaan hem van binnen helemaal leeghalen en goed schoonmaken, om vervolgens hem weer volgens een vast plan weer in te richten. Het wassen, poetsen en rijklaar maken is mijn verantwoordelijkheid, dus beiden verheugen ons al lekker voor de deur keuvelen met onze reisvriend, de Lambortinki.

C360_2015-09-12-15-52-33-809

Allereerst gaan we onze camper aanbieden voor een grote garagebeurt en APK keuring bij een erkend camper-garagebedrijf, waar mijn zwager John werkt. Hopelijk komen daar geen onvoorziene reparaties uit, maar de remmen, banden, olie, filters en leidingen moeten wel goed nagekeken worden, aangezien we zelf echt a-technisch zijn en onze camper toch al op respectabele leeftijd is gekomen. Goed voor de oudjes zorgen is ons credo!

Zoals het er nu uitziet, willen we onze camper medio maart uit de stalling halen om zodoende ermee weg te kunnen met de paasdagen, welke vroeg vallen dit jaar. We kunnen niet wachten! (ook haal ik dan mijn motor uit de stalling; kan ik mij helemaal op verheugen!)

Afhankelijk van de beschikbare tijd willen we in de paas- en pinksterweekenden in Nederland blijven en onze vakantie in juni zelfs ook in Nederland doorbrengen, indien het weer redelijk is. Als dit niet zo is dan houden we alle opties open en kijken we wel waar de zon schijnt. Een vakantiejaar zoals dit jaar in Engeland en Schotland willen we niet nog een keer; tjonge wat hebben wij een hoop regen en overstromingen gezien. Wel hebben we onze vakantie in september inmiddels al wel geboekt; Schotland gaan we weer bezoeken, nadat we eerst een week met familie en vrienden hebben doorgebracht in de Ardennen. Vandaar uit gaan we met de camper naar Schotland dus.

Maar nu eerst nog 2 maanden de winter voorbij laten gaan voordat het zover is om de camper uit zijn winterslaap te halen. Tot die tijd veel magazines lezen en binnenkort weer eens langs bij de grotere campingshops om weer in de sfeer te komen en nog wat spullen te kopen voor het nieuwe camperseizoen. Wij zijn er klaar voor!

cropped-c360_2015-06-27-14-22-17-123.jpg

 

Gepubliceerd door martin&miriam

Getrouwd, woonachtig in Lelystad, beiden zelfstandig ondernemer, camper, motor, reizen, koken, muziek, liefde voor ons huis en tuin, eigenaar van Joep onze ruwharige dwergteckel.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: