06 Januari 2019: Plannen maken voor vakantie naar: Slovenie

Nu de camper onder zeil is in de winterstalling en de komende maanden dus niets op stapel staat, moeten we toch onze reislust op een andere wijze bevredigen. Daarom staan in de wintermaanden altijd in het teken van plannen maken en keuzes maken. Ook dat vinden we leuk om te doen, dus vanmiddag de boeken op tafel, Google Maps erbij en kijken maar wat we leuk vinden. Nu zijn de camperreisboeken van de ANWB en de NKC een erg welkome inspiratiebron, onderbouwt met mooie foto’s en routes. Aangezien we toch niet in groepsverband willen reizen, mogen we best deze inspiratie gebruiken voor eigen gewin.

Maar goed: Elk jaar komt Slovenie wel voorbij in onze wensen maar op 1 of andere manier lijkt het dan toch niet voor de hand liggen om erheen te gaan. Nu is het anders, want door de boeken te bekijken en Google afbeeldingen en reisverslagen van andere camperaars te lezen merken we dat we steeds enthousiaster worden, totdat we op hetzelfde moment tegen elkaar zeggen: Slovenie it will be!

Ook is door het contact via Camperjoy ook ons aangeraden om volgende week naar de vakantiebeurs te gaan in Utrecht om daar meer inspiratie en informatie op te doen. Leuk!! Als we daar zijn gaan we ook meteen even informeren of we wat meer te weten kunnen komen over de campings aldaar en richting Plitvice Meren in Croatie. Want ook dat is maar 3 uur rijden vanaf Slovenie, dus die pikken we ook even mee. Kunnen we meteen zien of we dat land ook eens willen aandoen bij een van onze volgende reizen. Het gaat weer een mooi jaar worden is onze verwachting. En hoop!

Vandaag aan het voorbereiden geslagen voor onze volgende vakantie: Slovenie! Wat n mooi natuurrijk land is dat zeg! Hoe meer we zien van het land des te enthousiaster worden we. Ook gaan we nog een aantal dagen naar Croatie om de Plitvice Meren te gaan bekijken. We hebben er zin in! Als mensen tips hebben over must see’s in dit prachtige land, dan horen we het graag. Via ons blog http://www.camperjoy.com kun je reageren. Alvast dank!

Gepubliceerd door martin&miriam

Getrouwd, woonachtig in Lelystad, beiden zelfstandig ondernemer, camper, motor, reizen, koken, muziek, liefde voor ons huis en tuin, eigenaar van Joep onze ruwharige dwergteckel.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

   1. Die bevalt uitstekend! Wel een technisch probleem wat nu onder garantie wordt opgelost, er wordt een nieuwe turbo gemonteerd. Daarna weer lekker op pad.

    Like

 1. Slovenie is aan de west kant geweldig. Mooie omgeving, natuur, rivieren met mooie kleur water 🙂 De Oost kant is vlakker en vinden wij iets saaier.
  Vorig jaar erdoorheen gereden richting kroatie.

  Like

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: