16-18 Juli 2020: Passie en Adria!

De komende week staat in het teken van het terugbrengen van de caravan naar de dealer Boer Caravans in Wezep, (BCA28.nl).

We hebben er inmiddels een paar weekjes vakantie mee mogen vieren en tijdens deze uitstapjes waren er een aantal zaken naar voren gekomen die aangepast moeten worden. 

Allereerst willen we toch het reservewiel van de caravan uit de dissel verwijderen en deze onder de caravan aan de achterzijde laten bevestigen door middel van een ophangbeugel. Hierdoor ontstaat er wat meer gewicht aan de achterzijde van de caravan, ter compensatie voor het gewicht van onze e-bikes die op de dissel geplaatst worden. Niet dat we altijd onze fietsen mee zullen nemen, maar het kan dan in ieder geval. Deze aanpassing heeft niet te maken met een garantie-aanpassing maar meer een aanvullende wens van ons.

De andere reden dat we de caravan naar Wezep brengen is wel een garantie-dingetje. De satelliet-aansluiting buitenzijde functioneert niet naar behoren. Vanaf ons eerste weekend nadat we de caravan geleverd hebben gekregen, zijn er problemen met deze aansluiting. In april, tijdens de corona-uitbraak is BCA28 zelfs naar onze camping gereden om te proberen om het probleem op te lossen toen we de satelliet niet werkend konden krijgen in de caravan. De service van dit bedrijf is werkelijk top en ook de welwillendheid om de oplossing te bieden is enorm. Uit service hebben ze toen alle connectoren vervangen en ook stuk kabel te leveren. Toen lukte het nog steeds niet en hebben we afgesproken dat we de caravan terug zouden brengen om in de werkplaats goed onder handen te nemen om het op te lossen. Toen ik de caravan kwam halen zat het reservewiel er netjes onder, maar kwam de conclusie dat er niks mis was met de satellietaansluiting. Alles doorgemeten maar waarschijnlijk was het signaal op onze laatste campings onvoldoende. Wel nu; deze komende week zullen wij onze caravan een maand neerzetten op een NCC camping, Het Abbertbos in Dronten. Dan kunnen we alles opnieuw uitproberen. Maar de service van Boer Caravans A28 in Wezep was weer top. Passie voor Adria!

Gepubliceerd door martin&miriam

Getrouwd, woonachtig in Lelystad, beiden zelfstandig ondernemer, camper, motor, reizen, koken, muziek, liefde voor ons huis en tuin, eigenaar van Joep onze ruwharige dwergteckel.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: