7 November 2020: Missie “chalet” geslaagd!

Zoals jullie in de afgelopen weken hebben kunnen lezen, zijn wij gedurende deze periode druk geweest om het door ons gekochte chalet op chaletpark De Eeke in De Kiel, Drenthe helemaal naar onze zin te maken, passend binnen het door ons gestelde budget.

Vandaag kunnen wij het project afsluiten met de laatste werkzaamheden die we in de tuin hebben gedaan in de afgelopen week. Wij vinden het resultaat geslaagd en zijn inmiddels in de relaxfase gekomen. Weliswaar met veel spierpijn, maar met een super voldaan gevoel. Vooral omdat wij dit project helemaal zelf hebben gedaan, zonder hulp van familie, vrienden of allerlei bouwvakkers. Het enige dat wij uitbesteedt hebben is het neerzetten van een hekwerk voor Joep rondom de kavel, het maken van een plantenbak en het slaan van een aantal palen ter decoratie. Oh ja, ook nog het worteldoek en leveren van het grind.

Wij zijn superblij in ieder geval! Op deze website van http://www.camperjoy.com hebben we een pagina gemaakt van fotos van het chalet voordat het van ons was en nu het eindresultaat. Klik op de website-link en klik door naar het tabblad “ Chalet du Joy “ om een indruk te krijgen van onze inspanningen.

De herfst is hier prachtig; de heldere hemel, de mooie bossen, het ochtendgloren en de zonsondergangen, het wild dat in die bossen loopt en de gezelligheid van het park en de omgeving maakt dat we nu de komende tijd heerlijk samen van kunnen genieten. De gereedschapskist gaat dicht, al het afval is weggebracht, de kluskleding is ritueel verbrand en nu Chalet du Joy beleven!

Gepubliceerd door martin&miriam

Getrouwd, woonachtig in Lelystad, beiden zelfstandig ondernemer, camper, motor, reizen, koken, muziek, liefde voor ons huis en tuin, eigenaar van Joep onze ruwharige dwergteckel.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: