Gezinsuitbreiding op Camperjoy: Joep!

Ondanks het feit dat we de maanden juli en augustus niet met onze camper erop uit trekken, hebben we toch nog een nieuwtje te melden op ons blog Camperjoy.

Vanaf morgen, vrijdag 28 juli 2017, zal een nieuwe huis- en campergenoot zijn intrede doen in ons leven: Joep!

Joep is een ruwharige dwergteckel en pas 8 weken oud. Na maanden met elkaar te hebben gewikt en gewogen of in ons leven een dergelijke viervoeter past, is onze conclusie getrokken dat hij meer dan welkom is in ons huis en onze camper. Dit commitment naar deze super lieve, prachtige mini-eigenwijsstukvreten dat ie is, moet onvoorwaardelijk zijn en onze inspanningen moeten leiden naar een goed en liefdevol hondenleven.

img_0285

Miriam en ik hebben geen ervaring met het opvoeden van een hondje, maar gezond verstand, consequent zijn, tijd voor maken en vooral veel samen doen, moet toch leiden tot het creëren van een makkelijk, volgzaam, vrolijk, lief diertje, die we zoveel mogelijk meenemen waar we kunnen. En kan het niet, moet ie ook in staat zijn om een paar uurtjes alleen thuis te blijven of te logeren bij 1 van de velen die zich opgeworpen hebben als oppas voor deze vrolijke vriend cq olijke charmeur!

img_0287

De komende weken staan in het teken van het binden en wennen aan elkaar, voordat we in september met Joep op vakantie gaan. We hadden al maanden geleden een overtocht met de Ferry naar de UK geboekt, maar doordat Joep nog niet naar het buitenland mag, hebben we besloten om in eigen land te blijven met hem. Heerlijk 2 weken met elkaar doorbrengen in onze camper en omgeving, waarbij vooral rekening wordt gehouden met Joep.

Dus lieve camperjoy-volgers, vanaf nu zijn we met zijn drieën die de avonturen gaan beleven en zal naast allerlei mooie foto’s van Miriam van de natuur, eten en drinken, de campings, de landen, nu ook Joep een prominente rol in ons blog innemen. We hebben er zin in!!

img_0286

Oh ja…..en even ter verduidelijking op jullie vraag, of Miriam ook blij is toch hier nog even een foto van haar……..deze blik is niet meer van haar gezicht af geweest vanaf het moment dat ze Joep zag tot nu…

IMG_0263

Gepubliceerd door martin&miriam

Getrouwd, woonachtig in Lelystad, beiden zelfstandig ondernemer, camper, motor, reizen, koken, muziek, liefde voor ons huis en tuin, eigenaar van Joep onze ruwharige dwergteckel.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Van harte gefeliciteerd met jullie gezinsuitbreiding.
    Wat een snoesje. Ik kan me voorstellen dat jullie nu heel hoog op een “blauwe” wolk zitten. Zou ik ook doen.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: