04 november 2018: We got him! The Lambortinki 2.0!

De kogel is door de kerk! Na een intense zoektocht langs dealers, websites, marktplaats, magazines, keuringsrapporten en nog wat meer informatiekanalen, hebben we vanmorgen een nieuwere camper gekocht.

De lijn tussen boedelscheiding en een nieuwe aankoop was flinterdun,,, ; -)

De hoeveelheid keuzes die je kunt maken qua indelingen, prijzen, merken, types, etc. maken dat je levendige discussies kunt krijgen met je lieftallige. Een ieder is op zijn eigen manier wel bereid om compromissen te sluiten, maar nooit dezelfde. En dat je compromissen moet sluiten is onoverkomelijk. De ideale camper bestaat niet.

Wel is het zo, dat we bewust hebben gekozen voor een semi-integraal in plaats van weer een volledig integrale camper. Enerzijds om het gewicht, anderzijds om het feit dat als we gewoon in de B rijbewijs categorie blijven, dat ook Mirreke kan en mag gaan rijden. Ook de modernere technieken en de lichtere materialen maakt dat we nu ook de keuze maken voor deze camper. We maken een sprong van jaren qua bouwjaar hierdoor.

Ook zijn we zeer tevreden over de dealer waar we de camper hebben gekocht, Euro-Camper in Elst is een zeer prettig bedrijf waar je een eerlijk en gedegen advies krijgt over de mogelijkheden en afwegingen die je kunt maken. Er zit geen verkoop-druk op bij ze en in goede sfeer alles besproken. Okay, ik zie jullie al denken; “bij verkoop kan alles, eerst maar eens nakomen wat ze beloofd hebben”. Klopt! Zo denken wij ook, maar allebei reden we weg en zeiden tegelijk hoe prettig gevoel we hadden ook bij alle telefonisch en fysieke contacten met deze beide mannen. We hebben ook meegemaakt dat we niet eens aanschaf van camper overwogen door gladde, sneaky verkopers die we meemaakten bij andere verkopers. Kortom; gevoel is ook wat waard!

Het is gebleken dat je soms hele mooie campers kunt vinden, met prachtige indelingen en waarvan je denkt dat het top is. Maar dan kijk je werkelijk goed naar de materialen en afwerkingen en dan schrik je.

We kiezen nu voor een goed merk, met de indeling die we willen en ook wel iets jonger qua bouwjaar, maar dus iets meer investeren dan we vooraf hadden bepaald. Maar het feit dat we ook weten dat we het camperen fantastisch vinden en dus ook hierin durven te investeren, maakt dat deze dag goed voelt.

We zullen binnenkort wel een aparte pagina op onze website maken met alle details over deze camper, inclusief foto’s en de technische beschrijving van alles wat er op en aan zit, maar eerst moeten we nog 2 a 3 weken wachten voordat we de camper op kunnen halen. Hij moet op kenteken gezet worden en we willen toch nog een paar zaken verbeterd cq aangepast hebben. Aangezien de camper-wereld drukker dan ooit is wat afleveringen betreft voor het einde van het jaar wegens de BPM wetgeving, moeten we even geduld hebben.

We vinden het in ieder geval fijn om ons al te verdiepen in alle snufjes en het uitzoeken van wat we nog na de levering van de camper willen doen. Chip-tunen van de Fiat Ducato, de TV satelliet abonnementen, de inrichting van de garage van de camper, de werking van de navigatie en updates hiervan, etc. etc. Alles uitzoeken voordat we in december nog een paar weekenden kunnen proefdraaien….we kunnen niet wachten!

Maar goed; hierbij doen we jullie al de foto’s toekomen van onze, uit 2014 komende semi-integraal camper, de Burstner Nexxo 728G!

Hierbij de foto’s van de buitenzijde:

En van de binnenzijde een impressie:

Gepubliceerd door martin&miriam

Getrouwd, woonachtig in Lelystad, beiden zelfstandig ondernemer, camper, motor, reizen, koken, muziek, liefde voor ons huis en tuin, eigenaar van Joep onze ruwharige dwergteckel.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: