Staatsbosbeheer: Sluiten van de Poort en openen van de Poort Nieuw Soerel te Nunspeet

Het is weer zover! De Lambortinki staat weer voor de deur en is uit zijn winterslaap ontwaakt. Deze week hebben we hem uit de winterstalling gehaald en hebben we de camper helemaal leeg getrokken om alles van binnen en buiten weer spic en span te maken. Zoals jullie weten moet in het voorjaar alles gecheckt worden, zowel technisch de APK laten doen, kleine motorbeurt en de overige technische installaties in de camper. Vochtmeting, gas- en waterleidingen, raamlijsten alsmede onderkant camper komen aan de beurt.

IMG_0184

Tevens willen we onze Eura Mobil 680 ook laten wassen, cleaneren en vervolgens door echte vakmensen laten poetsen. Een bevriende relatie van mij heeft een boten-poetsbedrijf welke door heel Nederland en Europe luxe jachten reinigt en poetst en deze wil ook onze camper onder handen nemen om hem weer glanzend in het nieuwe jaar door onze vakantielanden te laten rijden. Dulon Boat Cleaning, http://www.dulonboatcleaning.nl, doet dus ook nu naast boten ook campers. Naar het resultaat zijn we erg nieuwsgierig, maar zal vast goed komen!

Deze week ook meteen een planning gemaakt over wanneer we waar naartoe willen en onze eerste weekend gaat plaatsvinden in het laatste weekend van maart en 1 april. Omdat we die vrijdag laat klaar zijn met ons werk, willen we niet vrijdagavond nog ver hoeven rijden en besluiten om in de buurt van de Veluwe te blijven. Aangezien we een erg prettig verblijf hadden gehad bij de Staatsbosbeheer Natuurkampeerterrein Nieuw Soerel te Nunspeet (uit het Groene Boekje 2017), besloten we nu ook dit weekend weer naar Nieuw Soerel te gaan. Zo gezegd zo gedaan en meteen via de website een plaats geboekt op deze camping.

En toen gebeurde er iets erg leuks, waar we aangenaam door verrast werden: Staatsbosbeheer belde om ons te verwelkomen in dat openingsweekend van het kampeerseizoen. Vooral de mededeling dat wij de laatste gasten waren voordat de camping in de winter dicht ging en nu weer de eerste gasten zijn in het nieuwe seizoen, vonden we heel attent van ze. Scherp opgemerkt en niet eens door ons bedacht. De letterlijke tekst was: “Jullie hebben de poort gesloten eind vorig jaar en jullie openen hem ook weer! Leuk om jullie weer te verwelkomen!” Maar het klopte wel, zoals jullie kunnen teruglezen in ons laatste kampeerblog in november 2016. We waren echt de laatsten en mochten nog een extra dagje blijven omdat het medio november nog zo mooi weer was. Hier worden wij wel erg enthousiast van, dat personeel van Staatsbosbeheer dit opmerkt en de moeite neemt om die inzichten met ons te delen.

IMG_1292

We hebben echt zin in ons eerste weekend! Lekker lezen, beetje wandelen, scooter rijden, terrasje hopelijk kunnen pakken en lekker knus in ons campertje het kacheltje in avond aan en in ons kabouterbedje slapen. Het gaat nu echt weer beginnen en ook wij zijn goed uit de winterstand gekomen.

Eerst nog even een paar weken werken en alles weer goed voorbereiden. De voorpret is ook leuk en we kunnen niet wachten om 2017 weer te vullen met mooie activiteiten en leuke reisjes.

 

Wie kiep joe informt!!

Gepubliceerd door martin&miriam

Getrouwd, woonachtig in Lelystad, beiden zelfstandig ondernemer, camper, motor, reizen, koken, muziek, liefde voor ons huis en tuin, eigenaar van Joep onze ruwharige dwergteckel.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. wie zal jullie ook vergeten als gasten leuke verhaaltje van de camping eigenaar

    Like

  2. Lekker ff genoten van je eerste blog hier in het Spaanse land, ga zo door Martin! Het wordt nog weer mooier als de prachtige foto’s van Miriam er weer bij zijn😉😂

    Like

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: